top of page
Zoeken

Contict sluit zich aan bij Enreach

BCapital begeleidt Contict bij aansluiting bij Enreach.


Enreach neemt de Oldenzaalse specialist in digitale werkplekoplossingen Contict B.V. over. Met de overnames versterkt Enreach haar leidende positie op deze markten en voegt zij meer productiviteitsexpertise en -oplossingen toe, naast een grotere schaal in haar spraak- en connectiviteitsactiviteiten. Dit opent aanzienlijke nieuwe synergieën voor beide ondernemingen, met name door operationele integratie en mogelijkheden voor cross-selling van Enreach’s brede portfolio.

Contict, opgericht in 2006, is een full service ICT-provider die meer dan 500 kleine en middelgrote ondernemingen in Noord- en Oost-Nederland bedient. Contict brengt een sterke staat van dienst en ervaring mee in de verkoop van cloudcommunicatieoplossingen en andere slimme clouddiensten aan zijn klanten. De toevoeging van Contict aan Enreach opent nieuwe mogelijkheden voor klanten en diversifieert het beschikbare productaanbod, waaronder Enreachs innovatieve portfolio van communicatie- en samenwerkingsoplossingen.

Investeringsmaatschappij Waterland participeert in Enreach en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van digitalisering en integratie van ICT-dienstverleners door zijn investeringen in verschillende Europese landen. In Duitsland heeft Waterland al belangen in bedrijven als netgo (IT-systeemhuis) en de Serrala Group (betalingstechnologieën).

留言


bottom of page