top of page
Zoeken

Wilderink onderdeel van Geurtsen Groep


BCapital begeleidt Lastechniek Wilderink bij verkoop aan de Geursten Groep te Deventer. De competenties van Wilderink sluiten perfect aan bij de Geurtsen Groep.


Samen sterk

Als een prachtig bedrijf met een rijke geschiedenis en een hoge mate van vakmanschap, sluit Wilderink perfect aan bij de Geursten Groep. Binnen de groep beschikt Geursten met de overname van Wilderink over nóg meer kennis en kunde op het gebied van gecertificeerd laswerk. Samen met de Geurtsen Groep heeft Wilderink nóg meer mogelijkheden op het gebied van onder meer capaciteit, engineering en projectleiding.


Over Lastechniek Wilderink

"TOGETHER WE WELD THE WORLD

Voor afnemers voert Lastechniek Wilderink gecertificeerde laswerkzaamheden uit voor het vervaardigen van hoogwaardige producten. Hiervoor bezit en beheerst Lastechniek Wilderink ASME en ISO las procedures, is de las organisatie ISO 3834-2 en ASME U gecertificeerd en heeft de productie beschikking over moderne faciliteiten.

Vakmanschap, topkwaliteit en een prijsbewuste kijk op zaken vormen al sinds 1995 de basis van  Lastechniek Wilderink. Door vakgerichte innovatie op het gebied van processen en technologieën kan het lasbedrijf zich op deze gebieden blijven onderscheiden. Daarbij staat een toegewijd team van specialisten met affiniteit voor hun vakgebied altijd klaar om deskundig maatwerk te leveren. Dit altijd met een focus op het toepassen van tijd en kosten besparende lasprocessen.


Jeroen Wilderink


Over de Geurtsen Groep

"De passie voor techniek zit al meer dan 100 jaar in onze genen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte machines en productielijnen voor diverse branches, zoals de levensmiddelen-, chemische- en farmaceutische industrie. Ook daarbuiten zijn we actief. Bij ons draait het om moderne technieken zoals robottechniek, industrie 4.0 en predictive maintenance in de machinebouw. We richten ons op de producten en businesscase van onze klanten en zetten onze kennis in om (delen van) productieprocessen te automatiseren voor een hogere kwaliteit, hogere output en verbeterde ergonomie. Maar we staan ook klaar voor service en onderhoud, want bij ons staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop!”


Patrick Geurtsen

CEO en Eigenaar van Machinefabriek Geurtsen


Comments


bottom of page